Laser ontharing

Ben u het scheren, harsen en waxen beu? Dan kunt u overwegen om ongewenste haargroei met een laser te laten verwijderen. Laser ontharen kan vrijwel op alle plekken van het lichaam. Na 6 – 9 behandelingen met onze Soperano ICE platinum bent u van ongewenste haargroei af. BUDI Parlour werkt uitsluitend met FDA goedgekeurde apparatuur van ALMA Lasers.

Soperano ICE platinum is het meest geavanceerde en effectieve diode laserontharing. Soperano ICE platinum is geschikt voor vrijwel alle mogelijke huid- en haartypes. Het kan het hele jaar door gebruikt worden, dus ook op gebruinde huid! Daarnaast is de behandeling snel en vrijwel pijnloos.

Voordelen van Soprano ICE platinum

- Nagenoeg pijnloos

- Veilige behandeling bewezen in meerdere klinische studies

- Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gebruinde huid

Consult voor laser ontharing

Onze specialisten bespreken samen met u tijdens een consultatiegesprek naar de juiste behandeling aan de hand van uw huid- en haartype. Tijdens de consultatie wordt met u een behandelplan opgemaakt.


GELIEVE U AFSPRAAK TELEFONISCH TE MAKEN - TO MAKE A BOOKING PLEASE CALL US

Snip20190114_7.png

Actie geldig tot 30/09/2019 en is niet te combineren met een AEC member card.


Veel gestelde vragen

Is ontharen met de laser pijnlijk?

Nee, in vergelijking met andere lasers en IPL behandelingen wordt onze Soprano ICE platinum als bijna pijnloos ervaren.

Ik heb gehoord dat laser en IPL enorm veel pijn doet. Hoe komt het dat deze laser veel minder pijnlijk is?

Onze Soprano Ice Platinum bouwt geleidelijk de warmte op, tot dat de warmte is bereikt dat de haarfollikels beschadigd. Door deze geleidelijke opbouw voelt u een aangename warmte die steeds een beetje warmer wordt. Doordat ons kopstuk een verkoeling heeft van -3 graden voelt het op de huid veel minder warm aan. Daardoor wordt deze behandeling amper als pijnlijk ervaren.

Om de hoeveel weken moet ik terugkomen voor mijn volgende sessie?

Om de 7 – 8 weken

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit is afhankelijk van de zones die worden behandeld. Een eerste sessie zal altijd voorafgaan met een intake gesprek. (+- 15 min). Als je bijvoorbeeld de zone oksel wilt laten behandelen, zal je max. 25minuten in totaal kwijt zijn. Afhankelijk van de grootte van de zones, wordt de duur van de behandeling ook langer.