Welkom bij BUDI PARLOUR - Een totaal beauty concept voor medische en esthetische behandelingen, dit onder begeleiding van onze top experts! 

Snip20190116_11.png
Snip20190116_14.png
shutterstock_776509693.jpg
 

BUDI PARLOUR is het adres voor de beste en meest exclusieve esthetische behandelingen voor lichaam en gelaat.


websitepicstijn.jpg

Dr. Stijn Piessens

Dokter Stijn Piessens (°14/06/1979) studeerde in 2005 met onderscheiding af als Master in de Geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen. Reeds tijdens zijn opleiding en carrière als huisarts, verdiepte hij zich in de mogelijkheden en technieken van de esthetische geneeskunde.

Zijn achterliggende medische expertise laat hem toe om uitmuntende resultaten te bereiken op het vlak van esthetische behandelingen. Hij begeleidt u op een warme, professionele manier bij uw esthetisch traject.

Esthetische behandelingen voor een breed publiek

Esthetische behandelingen van hoogstaande kwaliteit zijn het handelsmerk van dokter Piessens. Hij legt zich toe op spierverslappers- en antirimpelbehandelingen voor een breed publiek – van mannen en vrouwen.

Ook niet-courante behandelingen zoals rimpelbehandelingen onder de ogen, aan de neus, lippen, hals en handen behoren tot het aanbod.

Kwalitatieve producten

Dokter Piessens gebruikt enkel producten van gerenommeerde merken voor het behandelen van zijn patiënten. Op die manier bereikt hij een optimaal evenwicht tussen medisch vakmanschap en het maximale effect van kwaliteitsvolle, hoogwaardige producten.

Dokter Piessens is lid van het BVEG.

Maak nu uw afspraak bij Dr. Piessens.